Најважније поруке

ПРЕОКРЕТ – уместо празних обећања, грађанима Србије омогућити да достојанствено живе од свог рада, а они који су заслужили пензију од свог минулог рада!


 

ПРЕОКРЕТ у области здравства – уместо запуштених здравствених установа, неисправних апарата и страха од болести, омогућити ефикасно лечење онима којима је помоћ потребна; вратити достојанство лекарима и пацијемтима!


 

ПРЕОКРЕТ у просвети и науци – јер су данас у Србији  просветни радници понижени, а деца збуњена; јер образовање и наука треба да буду основа развоја друштва!


 

ПРЕОКРЕТ у судству – јер данас у Србији важи само први део крилатице да је правда „спора али достижна“; јер закони морају бити једнаки за све а правосуђе независно и ефикасно!


 

ПРЕОКРЕТ – уместо партијске државе и партијских кадрова, државу и јавни сектор треба да воде стручни и способни!


 

ПРЕОКРЕТ – уместо медијског мрака и страха новинара за егзистенцију и запостављања културе, омогућити медијску слободу и достојанство радника у култури!


 

ПРЕОКРЕТ – јер млади не треба да се због неспособних политичара спремају да оду из земље – већ да у уређеном друштву стечено знање уложе у бољу будућност Србије!


 

Scroll to Top