Лицемерје власти: свечано и помпезно отварају Прокоп а главна железничка станица у Новом Саду – руина и хорор

         Покрет за ПРЕОКРЕТ скреће пажњу јавности да лицемерје власти прелази све границе па, док нас режим Александра Вучића убеђује да идемо путем напретка, а слике мегаломанских пројеката смењују једна другу – Србија заправо тихо, темељно и континуирано ПРОПАДА!

Тако у дану када власт свечано обележава завршетак прве фазе изградње станице Прокоп, док се премијер и чланови његовог кабинета шепуре представљајући још један свој успех, главна железничка станица у Новом Саду изгледа као  руина која представља ругло али и претњу по здравље и безбедност оних који су принуђени да је користе.

Новосадска железничка станица изграђена је пре педесет година  и тада је представљала понос града. Данас, нажалост изгледа као да за тих педесет година никада није ни очишћена а камоли шта друго. Запуштени перони обрасли травом, прљавштина, смеће, голубији измет, комади фасаде који отпадају – то су данас прве импресије о граду које стиче неко ко возом допутује у Нови Сад. „Премијера и чланове његовог кабинета ово уопште не брине. Они не путују возом а не занима их ни како грађани живе а ни како се превозе… Важно им је да на телевизији све пршти од пројеката – севају блицеви, пресецају се врпце. Лицемерје, обмањивање јавности, дрскост и стално нова обећања – на то се своди политика актуелне власти“ каже председник Покрета за ПРЕОКРЕТ професор доктор Јанко Веселиновић

Scroll to Top