ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ ПОКРЕЋЕ ИНИЦИЈАТИВУ ЗА РАСПИСИВАЊЕ ВАНРЕДНИХ ИЗБОРА ЗА СКУПШТИНУ ГРАДА БЕОГРАДА

ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ започиње прикупљање потписа Београђана за расписивање ванредних избора за Скупштину града Београда у уторак 26. јануара у 12 часова у Кнез Михаиловој улици. Тим поводом, изјаву медијима даће председник Покрета за ПРЕОКРЕТ професор доктор Јанко Веселиновић

ПОЗИВАМО ВАС ДА ИЗВЕШТАВАТЕ!

Покрет за ПРЕОКРЕТ сматра да је расписивање ванредних избора у главном граду неоппходно како би се Београђани коначно решили погубне и скандалозне политике актуелне власти на челу са неспособним градоначелником Синишом Малим.

Садашња градска власт у протекле две године нанела је велику штету свим становницима Београда лошим потезима које је тешко побројати. Свакако се по штетности истиче пројекат Београд на води који се од изборног маркетинга претворио у фарсу са трошењем огромних новчаних средстава свих грађана главног града, уз згражавање најшире стручне јавности. Покрет за ПРЕОКРЕТ сматра да би градски избори били прилика да се створе услови за раскид овог штеточинског уговора и даљи развој главног града, заснован на сарадњи са водећим установама и најугледнијим стручњацима.

Београд на води нажалост није једини пројекат због ког су становници главног града огорчени на власт. Покрет за ПРЕОКРЕТ подсећа да су од изборних обећања СНС из 2014. године о убрзаном развоју престонице остала запошљавања нестручних активиста ове странке у градској управи и предузећима уз честа кршења закона, афере са „Инфостаном“ у вези са фантомским осигурањем Београђана, нагли пад квалитета у пружању комуналних услуга, драстично смањење надокнаде за породиље, укидање помоћи за најсиромашније пензионере, запостављање установа образовања, културе и здравства, као и готово замрла изградња у Београду. Ванредни градски избори су неопходан предуслов за смену нестручне власти на челу са Синишом Малим, уклањање партијских војника са буџета главног града и завођење урбанистичког и комуналног реда, у најбољем интересу свих Београђана.

Scroll to Top