Одборник у Скупштини Суботице Дарко Антељ приступио Покрету за ПРЕОКРЕТ

Самостални опозициони одборник у Скупштини Суботице Дарко Антељ приступио је Покрету за ПРЕОКРЕТ и најавио да ће у свом политичком деловању од сада наступати у име тог покрета и промовисати вредности за које се ПРЕОКРЕТ залаже.

Антељ, који је након иступања из Социјалдемократске странке био самостални одборник у градској скупштини у Суботици, изјавио је да је одлучио да приступи ПРЕОКРЕТУ јер у том покрету препознаје снагу која може да направи позитивну промену у граду. „Суботица последњих година назадује. Упркос великим могућностима које град има, сигуран сам да са оваквом влашћу – нема напретка. Суботици треба ПРЕОКРЕТ“ каже Антељ.

Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ професор доктор Јанко Веселиновић оценио је да је поражавајуће што Суботица сада живи ослоњена на социјалну помоћ из Мађарске, коју локални политичари називају донацијама и око чије расподеле ових дана траје срамно препуцавање, које се покушава представити као политика. „Суботица има потенцијал да буде позитиван пример у сваком погледу и нема разлога да зависи од помоћи из Мађарске, али ни Београда или Новог Сада. Тужно је што град воде они који политику схватају као поделу плена и полигон за испразно надмудривање. ПРЕОКРЕТ је отворен за све вредне, способне и часне људе који сматрају да Суботица и Србија могу боље и више“ рекао је председник ПРЕОКРЕТА

Scroll to Top