СРЕДИТИ ЗАПУШТЕНЕ СПОРТСКЕ ТЕРЕНЕ У СУБОТИЦИ

Покрет за преокрет Суботица, тражи да се спортски терени у месним заједницама Кертварос и Мали Бајмок, у Банијској и Фочанској улици хитно реконструишу јер су запуштени и нису погодни за спортске активности. На теренима је попуцала подлога, постоје улегнућа у којима се задржава вода, а делом су зарасли у коров. Омладина и рекреативци немају могућност у овим месним заједницама да се баве спортом, а да  то не плате у неком од приватних спортских клубова.  Покрет за преокрет пита зашто је градска власт у Суботици  дозволила да ови терени пропадају и буду потпуно запуштени годинама.

Кошаркашки и други терени у Суботици и у другим деловима града су срамно запуштени,  девастирани и неупотребљиви. Подлога за терен је на више места искидана, а кошеви су поломљени. Спортски терени су раније направљени и задатак садашње власти је био само да их правилно одржава. Међутим, услед потпуне немарности суботичких власти они пропадају. Посебно лоша ситуација је у приградским насељима селима.

Покрет за преокрет Суботица, тражи хитно сређивање спортских терена да би деца, млади и рекреативци могли ту да се друже и уживају у спортским активностима.

Scroll to Top