Уједињени за победу Србије: Осуђујемо напад радника ЈКП Наисус на новинара Н1

Најоштрије осуђујемо напад радника ЈКП Наисус на новинара Н1 и нашег суграђана Милана Стојановића и упозоравамо да је тренд напада на новинаре недопустив.

Ако се по јутру познаје дан, јасно је да ће власт користити сав свој арсенал насиља и репресије како би покушала да одбрани неодбрањиво, а то је промена тренутног накарадног система вредности.

Ово је још један доказ да режим у свакој ситуацији безочно користи запослене у јавним предузећима за насртаје на своје политичке неистомишљенике, а сада те исте користи и да угуши сваки покушај објективног информисања о стању у граду, односно нераду јавних градских предузећа.

Подижемо глас против насиља над новинарима, над политичким неистомишљеницима и позивамо власт да моментално престане са насиљем. Такође, запослене у јавним предузећима позивамо да се ослободе страха, да дигну глас против насиља, медијског мрака и уцена којима су свакодневно изложени како не би остали без посла. Један од наших циљева је “Човек на првом месту“ и као један стубова наше кампање биће уграђен у ново српско опорављено друштво након победе.

Коалиција “Уједињени за победу Србије”

Scroll to Top