Једни протести успешно завршени – данас почињу нови

“Једни протести, кроз блокаду саобраћајница, које је успешно водио Саво Манојловић и “Крени Промен”и су завршени јуче испуњењем захтева, а данас почињу нови. Као што су ови који су јуче окончани били оправдани оправдани су и ови данас јер у Србији има разлога да се протестује сваки дан. Оправдано је било тражити повлачење Закона о експропријацији и измену Закона о референдуму као што је оправдано тражити да се обустави пројекат “Рио Тинта” и уништавања природе Јадра. Грађани Србије могу да протестују сваки дан и то не би било пуно. Могу да протестују јер имају једну од највећих цена горива у свету, јер им земљу купују странци, јер цене скачу сваки дан, јер нема правде, јер организовани криминал буја. Могли би да протестују јер их банке пљачкају, што пензионерима не враћају отете пензије, што се запошљавају страначки кадрови, а стручни људи одлазе из земље. Могли би да протестују јер РТС, ПИНК, ХЕПИ сеју лажи иако користе државни ресурс. И увек би били уз људе који протестују. Бићемо и данас” – изјавио је у Врбасу, у скопу разговора са грађанима, Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет.

“Режимска странка се распада. Ми то видимо по рату између Напредњака у Војводини. Али то само значи да је рат за плен ушао у последњу фазу. Морамо заједно да се боримо да 03.априла обезбедимо да од тога дана стварамо боље место за живот у Србији. У којој неће бити несигурности и у коју ће се вратити правда – додао је Веселиновић У Врбасу, након разговора са грађанима, на конференцији за штампу, обратили су се Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокре.

“Ми из Покрета за преокрет се боримо за слободну и демократску Србију, у тој борби морамо да стојимо сложно и уједињено. Сваки дан смо са грађанима, у претходним данима смо били у Краљеву, Суботици, Сомбору, данас смо у Врбасу, после идемо у Зрењанин. Овде пада киша, али то нам не смета, као ни снег ни сунце летос. Дођите, придружите нам се у борби за слободну Србију, за Србију без страха. – рекла је Сашка Радујков, председница Омладине Покрета за прекрет док је Ђорђе Пиварски, председник Општинског одбора  Покрет за преокрет истакао да се опозиција у Врбасу ујединила и да сада раде заједно Покрет за преокрет, Странка слободе и правде, Демократска странка, Народна странка и Покрет за све наше грађане из Врбаса.

Scroll to Top