Не сме бити поделе између опозиције и незадовољног народа

– У Србији у којој је диктатура узнапредовала не сме да буде поделе између опозиције и незадовољног народа. Основна подела мора да се направи између оних који не желе сарадњу са режимом и са друге стране режима и његових слуга. Зато су опасне разне “Ћуте” које се “боре” да свргну ону власт од пре 2012 , која више не постоји. Свесно или несвесно они раде за Вучића. Једнако су штетни “достајебилаши”, који се појављују у разним агрегатним стањима. Сад као стечајни управници, као Вучићеви министри, па као либерали, затим конзервативци и “равноземљаши”. И ако је од њих – доста је било – истакао је Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет у Нишу приликом разговора са грађанима на незавршеном Тргу краља Милана.
– Узмимо се у памет. Одвојимо жито од кукоља и ујединимо се са народом у борби за нормалну Србију. Никада нам није био нужнији преокрет, а за то је потребно да се сви, који су искрено за нормалну, на владавини права засновану државу, уједине.
Циљеве смо поставили, али морамо одредити рок за остварење – поручио је Веселиновић
Ирена Игић, председница Градског одбора Покрета за преокрет у Нишу нагласила је да се неодговорност градске власти у Нишу види у више пута одлаганом завршетку радова на градском тргу и Тврђавском мосту, као и чињеници да ће градски трг бити трг без дрвећа и да није прављен по мери и потребама грађана.

Scroll to Top