Против безнађа грађанском непослушности

Након гафова Краљево потресају секс афере припадника градске власти

Градски одбор Покрет за Преокрет у Краљеву упозорава јавност на катастрофално стање у свим сегментима живота у нашем граду. Краљево  је након лажних избора  дефинитивно постало град безнађа, корупције и остваривања личних интереса мале групе људи.  Уместо градоначелникових лапсуса и смехотресних представа градске власти град тренутно потреса секс афера његових сарадника. На све начине она покушава да се сакрије иако о њој бруји цео град на Ибру. Очито је да лажна градска власт нема меру и да им је  бахаћење нашим новцем  ударило у главу. И те секс афере плаћају обични грађани.

Градом  управљају људи без морала изабрани у “лажном локалном парламенту” , јер овај сазив  је производ  лажних избора које  Покрет за преокрет не признаје и сматра га нелегитимним.

Након спроведених “лажних избора”, лажну градску управу потреса скандал “љубавног троугла” градоначелниковог најближег сарадника.  На жалост то је једина новост где Краљево држи прво место по  гафовима неспособног  лажног  градоначелника и коалиционе дружине.

Позивамо грађане  Краљева, позивамо  да у наредном периоду масовно откажемо послушност локалним СНС-СПС кабадахијама,и на тај начин помогнете да град на Ибру вратимо на мапу достојанства.

Scroll to Top