Удружена опозиција: Од сутра Србија и званично нема парламент

За удружену опозицију Србије сутрашња тзв. конститутивна седница парламента не постоји јер је она резултат лажних избора, које смо бојкотовали.
Од сутра Србија и званично нема парламент јер ових 250 људи нису изабрани на легалним изборима. Њихову легитимност осопорава и већи део Европе. Такви лажни избори за резултат имају један од ретких једностраначких парламената у целом свету.
Сутра це у зграду парламента ући 250 људи који су ради свог избора угрозили здравље грађана Србије и заједно са својим наредбодавцем Александром Вучићем произвели нови талас короне.
Последњи “избори”, организовани након лажи о победи над пандемијом, били су обична фарса, уз тотални медијски мрак, уцене, претње на којима није било могућности за слободан избор, који гарантује Устав Републике Србије.
Према Споразуму са народом смо се обавезали да ћемо покушај формирања власти на основу резултата лажних избора сматрати актом рушења уставног поретка. Такав покушај дешава се сутра у 10,00 часова на месту где би требала да заседа Народна скупштина Републике Србије.
Такву власт сматрамо нелегитимном и против ње ћемо се борити свим врстама отпора и грађанске непослушности.

Scroll to Top