Veselinović: Vučić preko svog glasnogovornika Đukanovića nastavlja napad na Tanju Fajon

Izvor: Savez za Srbiju

Aleksandar Vučić preko svog glasnogovornika Vladimira Đukanovića nastavlja napad na Tanju Fajon ponovo joj poručujući da se ne pravi pametna,  određujući joj sa kim sme, a sa kim ne sme da se viđa kad dođe u zvaničnu posetu Beogradu.

Na spisak optužbi ovoga puta je dodato i to što je Tanja Fajon navodno bila Sorošev stipendista. To što se Aleksandar Vučić viđa sa Sorošem, što je njegov sin više puta dolazio na sastanak sa Vučićem u Beograd  je nebitno. Stari dobri radikalski rečnik u kome se ljudi nazivaju Soroševim plaćenicima, idiotima i slično uvek izbije iz predstavnika otcepljenog dela Šešeljeve Srpske radikalne stranke.

Predstavnici međunarodne zajednice su se na sastanku sa Aleksandrom Vučićem, kao i na osnovu reakcija onih koji govore ono što on misli ali ne sme da kaže poput Đukanovića i Vulina, mogli uveriti u šta se pretvorila Srbija. Mogli su da shvate da bez prihvatanja zahteva protesta 1 od 5 miliona i pravljenja rešenja za prevazilaženje političke krize po ugledu na Severnu Makedoniju i Crnu Goru, nema izbora u Srbiji.  Na njima je da ili to javno saopšte ili da prihvate ulogu saveznika čoveka koji ih vređa i nipodaštava na najprimitivniji mogući  način.

A što se tiče hospitalizacije predsednika želimo mu brzo ozdravljenje kako bi odgovorio na pitanja kriminala i korupcije u njegovom okruženju, a pre svega šta radnik Telekoma i otac ministra policije u radno vreme radi u fabrici namenske industrije kao predstavnik privatne firme koja trguje oružjem?

Janko Veselinović,
predsedavajući Saveza za Srbiju

Scroll to Top