БОЈКОТ ЈЕ БОЈ ЗА СЛОБОДНЕ ИЗБОРЕ

У кампањи бојкота Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет и један од лидера Савеза за Србију данас је био у Старој Пазови где је у разговору са грађанима истакао да нам слободу нико неће донети и да ће она бити само наша и зато ће бити слађа.

“Нећемо дуговати Меркеловој, Трампу, а ни Путину, па ни Вучићевом пријатељу Сорошу или принчевима из Емирата. Нико од њих неће нас позивати на канабе и диктирати нам да им дамо територију или да дамо најплоднију земљу у Србији. Оно што су нам отели попут ПКБ-а, Карађорђева, аеродрома, изворишта воде узећемо назад, а њима ћемо вратити њихов новац. Поштено, јер нисмо ми од њих добили новац, луксузне мерцедесе и друго. И више ће нас поштовати јер лицемере и лажове нико не воли” – истакао је Јанко Веселиновић.

Додао је да бојкот у себи садржи реч “бој” и да је то бој за правду, истину, демократско уређење и на крају за слободне и поштене изборе и слободне медије.

Питам све вас и себе самог да ли ико жели да живи у земљи у којој новинари РТС-а вређају здрав разум грађана, а са јавних фреквенција других телевизија се емитује неморал и разврат. Тај разврат је у свим домовима у Србији, јер грађани немају избора. Довољно је да упалите ТВ па да морате да се стидите због програма који подржава и финансира ваша држава – истакао је Веселиновић

Scroll to Top