НОВЕ ПРЕДИЗБОРНЕ ОБМАНЕ СА ФРУШКОГОРСКИМ КОРИДОРОМ

Најновије најаве министарке Зоране Михајловић и председника покрајинске Владе Игора Мировића о скором избору извођача радова за „Фрушкогорски коридор“ представљају још једну предизборну обману грађана Војводине. За „Фрушкогорски коридор“, који укључује мост преко Дунава, тунел кроз Фрушку гору и више обилазница око насељених места не постоје ни пројекти, није откупљено земљиште, није расписан тендер за израду пројекта нити су обављени други потребни радови, па је јасно да је најава скорог избор извођача само још једна предизборна представа. Подсећамо да је пред претходне изборе одржане 2016. године, по најавама СНС званичника,  почетак градње Фрушкогорског коридора, са тунелом била „готова ствар“.

Покрет за преокрет поставља два питање министарки Зорани Михајловић и Игору Мировићу.

Да ли је тачно да су средства потребна за изградњу тунела  кроз „Фрушку гору“ и Фрушкогорског коридора потрошена на сулуде пројекте попут фонтане на Славији, поплочавања Трга Републике, Београд на води, нетранспарентне предизборне трошкове широм Србије?

Да ли је тачно да у Војводини задњих 4 године није урађен ни километар ауто-пута, а да се чак не одржавају ни постојећи магистрални и регионални путеви и да ли то има везе са не баш сјајном позицијом Игора Мировића у СНС хијерархији и да ли због тога треба да трпи цела Војводина, из које се убрзано исељава становништво?

Scroll to Top