АУТОБУСИ ДАВНО ОТИШЛИ, ПРОБЛЕМИ ОСТАЛИ

Градски одбор Покрета за прекрет Краљево подсећа да се месец дана од доласка Александра Вучића у Краљево ни једна ствар у нашем граду није помакле на боље. Надвожњак као акутни проблем Краљева је и даље “Скадар на Бојани”, а нема помака ни у решавању других комуналних проблема.
Прошло је више од месец дана како је у Краљеву одржана седница ГО СНС на којој смо слушали обећања, а наш град био мета “ходочашћа” са циљем да се Краљевчани одушеве грандиозношћу скупа.
Градски одбор Покрет за преокрет Краљево захтева брзо решавање саобраћајног колапса, узроковано немарним односом Ј. П “Путеви Србије” на започетим, и одмах обустављеним радовима на надвожњаку, главне саобраћајнице Краљево – Рашка. Како сада ствари стоје питање је да ли ће надвожњак бити урађен и идуће године.
Подсећамо јавност да се трећи пут пробијају рокови за завршетак радова. Закони се вишеструко крше, извођача радова нема на видику.
Јавност мора да зна зашто ова жила куцавица саобраћаја града на Ибру није завршена, а велики проблеми се тек очекују јер је зимско време на прагу, а проблеми у саобраћају су све већи.
Покрет за преокрет Краљево је упозоравао је више пута јавност на катастрофалне последице шест година владавине СНС-а и СПС-а у Краљеву.

Scroll to Top