Министар Вулин да буде хитно смењен!

Покрет за преокрет изражава најдубље саучешће породици пилота који је погинуо приликом пада војног авиона код Ковачице и тражи хитну и детаљну истрагу овог случаја.

Покрет за преокрет је више пута упозоравао на лоше  стање у Војсци Србије и нестручност људи који воде  Министарство одбране.

„Не само што је министар неспособан, већ је и недостојан функције на коју је постављен, на шта су више пута упозоравали и војни синдикати. Трагедије се дешавају и у другим земљама, али ни у једној земљи света, колико је познато, војно министарство не води тако нестручан човек – промотер „ратне реторике“ и говора мржње, који није  служио војску! Министар Александар Вулин мора хитно да буде смењен, јер нема никакве компетенције за то место. Он може да буде портпарол Александра Вучића задужен за запаљиву реторику, али не може да буде на челу Министарства одбране, јер његова некомпетентност ствара трагичне и несагледиве последице. Подсећам да је Александар Вучић на ово место и до сада доводио најгоре од најгорих – људе који су исмевали важност војног позива, а то су бахати Братислав Гашић, нестручни Зоран Ђорђевић, да би као врхунац уследило постављање  бахатог и нестручног Александра Вулина“– истиче проф. др Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет.

Scroll to Top