Покрет за ПРЕОКРЕТ Врбас: “Вулић да врати мандат“

Општински одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ Врбас тражи да одборник Жељко Вулић, који је на претходним изборима био на заједничкој листи „Ослободимо Врбас“, а који се на последњој скупштинској седници придружио одборничкој групи радикала – врати мандат!

Преокрет подсећа да је овај одборник, кандидат ДС-а на заједничкој листи изиграо вољу грађана, који су гласали за опозициону листу „Ослободимо Врбас“ те да је, по свему судећи, уновчио поверење грађана.

„Тражимо да одборник Жељко Вулић хитно поднесе оставку и врати одборнички мандат листи на којој је биран. Ми наше чланове и гласаче нисмо позвали да гласају за радикале, већ за листу „Ослободимо Врбас“ која је нашу општину требало да ослободи управо људи који, уместо интереса грађана, заступају своје интересе. Учинићемо све да заштитимо вољу бирача. Уколико ДС нема воље и снаге да раскринка трговину свог бившег члана Жељка Вулића, ми немамо проблем да кажемо истину и да се у том смислу обратимо грађанима али и надлежним органима“ истиче Ђорђе Пиварски, председник Општинског одбора Покрета за ПРЕОКРЕТ, Врбас.

Scroll to Top