Изложба „Пет година пропадања“ под режимом Александра Вучића у Новом Саду

Покрет за ПРЕОКРЕТ ће у четвртак, 03.08.2017. у 18,00 часова организовати изложбу „ПЕТ ГОДИНА ПРОПАДАЊА“ у Новом Саду,  Трг слободе и Змај Јовиној улици.

Поводом пет годинa од формирања коалиције и Владе  СНС и СПС, Покрет за ПРЕОКРЕТ  ће организовати другу изложбу, након Београда, са циљем да подсети  грађане како је у протеклом периоду власт лагала и понижавала народ а упропаштавала Србију.

Подсетимо да је апсолутна владавина Александра Вучића започела избором Владе Вучић – Дачић  27.07.2012. године.  Изложба на 120 експоната приказује резултате 1826 дана апсолутне власти једног човека. Током изложбе у Београду уништена су 32 експоната од стране насилника, а иако постоји видео снимак и поднета је кривична пријава до сада се полиција није огласила.

  • „Иако им је био циљ да нас уништавањем експоната у Београду зауставе у приказивању истине нећемо дозволити да се та жеља насилника и њихових налогодаваца из СНС оствари. Настојаћемо да до четвртка направимо реплике уништених експоната јер је баш на њима приказано екстремно штеточинство Вучићевог режима. Позивамо грађане да дођу на изложбу у Новом Саду и тако покажу да не пристају на диктатуру“. – истиче Јанко Веселиновић, председник Покрета за ПРЕОКРЕТ.

Током наредног периода изложба „Пет година пропадања“ ће обићи све веће градове у Србији: Суботицу, Сомбор,  Ниш, Крагујевац, Краљево…

Scroll to Top