Изложба „Пет година пропадања“ под режимом Александра Вучића

Покрет за ПРЕОКРЕТ ће сутра, четвртак, 27.07.2017. у 18,00 часова отворити изложбу „ПЕТ ГОДИНА ПРОПАДАЊА“ у Београду,  Кнез Михаилова (код Руског цара).

Поводом пет годинa од формирања коалиције и Владе  СНС и СПС, Покрет за ПРЕОКРЕТ  организоваће више акција којима ће подсетити  грађане како је у протеклом периоду власт лагала и понижавала народ а упропаштавала Србију.

Подсетимо да је апсолутна владавина Александра Вучића започела избором Владе Вучић – Дачић  27.07.2012. године.  На петогодишњицу тог догађаја – 27.7.2017, Покрет за ПРЕОКРЕТ ће организовати изложбу „Пет година пропадања“ у Кнез Михајловој улици у Београду, са 120 експоната  постављених дуж целе улице, од њеног почетка па све до Калемегдана.  Изложба ће приказати резултате 1826 дана апсолутне власти једног човека,  коме је странка средство за потчињавање грађана, а циљ разарање свих институција, на уштрб људских права,  владавине  права, поделе власти на законодавну извршну и судску и свих демократских тековина које стоје на путу његовим ауторитарним амбицијама.

Са својим експонатима изложби ће се прикључити и Удружење пензионисаних војних лица Србије.

Изложбу ће отворити  председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф. др Јанко Веселиновић, а  обратитиће се и Јован Тамбурић, председник  Удружења пензионисаних војних лица Србије.

Током наредног периода изложба „Пет година пропадања“ ће обићи све веће градове у Србији: Суботицу, Сомбор, Нови Сад, Ниш, Крагујевац, Краљево.

Scroll to Top