ГОДИНУ ДАНА ОД ЛАЖНИХ ОБЕЋАЊА

preokret-kraljevo-1Руководство Градског одбора Покрета за ПРЕОКРЕТ Краљево предало је данас градоначелнику Краљева отворено писмо у којем га је подсетио на обећања која је дао Краљевчанима  пред локалне изборе пре годину дана.

У отвореном писму се оцењује да су обећања била лажна. Истиче се да је прошло  годину дана од формирања нове (старе) власти са коалиционим партнерима СПС-СРС и да градјани Краљева живе још теже.  Предизборна обећања су заборављена и утихнуло је медијско спиновање око избора “младог и перспективног градонацелника Предрага Терзица” како је најављиван. Испоставило се да је  Покрет за ПРЕОКРЕТ био у праву када је упозоравао да Српска напредна странка нема идеје за покретање живота у граду на Ибру.

У отвореном писму се истиче да је предизборни  слоган “ПОКРЕНИМО КРАЉЕВО”  остао мртво слово на папиру. Иако је обећано ново запошљавање – незапосленост расте. Уместо обећаног развоја привреде умире и мало предузетништво због великих намета државе и града. Уместо оживљавања, што је било обећање,Матарушка и Богутовачка бања су зарасле  у коров. Нема ништа од обећане борбе против корупције и криминала. У отвореном писму се подсећа да је “млади  и перспективан градоначелник” , уместо свега што је обећао, успео да отвори два нова семафора и тако Краљево стави у жижу  свих хумористичких емисија у земљи и региону. Уз то, истиче се,  градоначелник  наставља да обмањује јавност доводјењем тзв “инвеститора” који желе изградњу  тржног центра код нове хале спортова, а притом занемарује чињеницу  да је тржни центар “ТЕМПО”  пред затварањем, због пада куповне моћи грађана. Страначки шеф градоначелника Краљева Александар Вучић пуних пет година је избегавао долазак у Краљево, да би последњом изјавом на предизобрном скупу обавестио Краљевчане да “инвеститори избегавају Краљево јер је овде трусно подручје.” ГО Покрета за ПРЕОКРЕТ Краљево моли Александра Вучића да на тај начин више не помаже Краљевчанима и  да се држи подручја која су мање трусна.

Градски Одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ на крају отвореног писма позива градоначелника да поднесе оставку због чињенице да ни једно предизборно обећање за годину дана није остварено.

preokret-kraljevo-2

Scroll to Top