Протести широм Србије су оправдани

Протести који су започели у неколико градова у Србији показују да подршка Александру Вучићу није ни тако апсолутна ни тако спектакуларна као што изгледа у режимским медијима, и да још има људи који се опиру једноумљу, испирању мозга и утеривању у диктатуру!

Иако су повод за протесте управо одржани избори, људи су изашли на улице да искажу незадовољство укупном атмосфером у друштву, у којој су могући избори који су нерегуларни у свим својим фазама, укључујући и исход – победио је силеџија а не најбољи, добили смо диктатора а не председника!

Протести у градовима у Србији су истина која се излила на улице – истина која је другачија него у предизборном споту Александра Вучића а она гласи да има још људи који мисле својом главом, да су они незадовољни и да ова земља припада грађанима а не активистима СНСа.

„Покрет за преокрет разуме и разочарење грађана у конвенционалну политику и у опозицију али опозиција није комунална услуга коју неко треба да нам обезбеди а апатија свакако није начин да се поправи стање у друштву. Покрет за преокрет позивао је све опозиционе странке да се уједине око борбе за фер изборне услове, организовали смо протесте против крађе на парламентарним изборима…  Ми поздрављамо сваки активизам и сваки отпор који за циљ има борбу против овог штеточинског режима како нас Вучић не би уништио брже јаче и боље него ико пре њега“ каже председник Покрета за преокрет проф.др Јанко Веселиновић

Scroll to Top