Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ разговарао са новим члановима који су напустили СПС и СНС и подржали Вука Јеремића

Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф.др Јанко Веселиновић посетио је данас суботичко насеље Љутово и разговарао са новим члановима Покрета за ПРЕОКРЕТ који су ове недеље напустили СПС и СНС и на наредним изборима ће подржати Вука Јеремића.
Захваљујем се на вашој одговорности и поверењу. Имајући у виду да су вас издали и Александар Вучић и Ивица Дачић наша одговорност да оправдамо поверење је још већа. Знамо да сте забринути што земљу коју сте радили дају Арапима, а ваше куће нуде мигрантима. Вучић вас је продао Ангели Меркел за шаку еура. Знамо да вам је угрожена безбедност, да се сваким даном све више људи исељава из војвођанских места. Томе мора доћи крај.– истакао је проф. др Јанко Веселиновић председник Покрета за ПРЕОКРЕТ.
Присутнима се обратио и Драгослав Дубајић који је са целокупним одбором СПС-а приступио ПРЕОКРЕТ-у. Дубајић је  истакао да већ пет година слушају исте приче од Вучића а да је сваким даном све горе.-  Нема посла јер су нам одузели земљу, нема основних услова за живот на селу, а  богати су још богатији док су сиромашни још сиромашнији. Зато смо се одлучили да приступимо Покрету за ПРЕОКРЕТ и да свом снагом подржимо Вука Јеремића.-истакао је Дубајић
Састанку је присуствовао потпредседник Покрајинског одбора ПЗП Дарко Антељ,  Александар Симић председник ГО Суботица и Ибоја Фаркаш потпредседница ГО Суботица.

Scroll to Top