ОДБОР СПС-а и ВЕЋИНА ЧЛАНОВА СНС-а У ЉУТОВУ ПРЕШЛИ У ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ- ЖЕЛЕ ДА ПОДРЖЕ ВУКА ЈЕРЕМИЋА

Већина чланова месног одбора СПС-а у суботичком насељу Љутово, на челу са председником одбора Драгославом Дубајићем прешла је у Покрет за ПРЕОКРЕТ Јанка Веселиновића и на наредним изборима подржаће Вука Јеремића. Исту одлуку донела је већина чланова  месног одбора СНС-а на челу са Ненадом Молнаром.

 

Своју одлуку образлажу на следећи начин:

  • „СПС и Ивица Дачић су издали изворна уверења већине чланова. Уместо борбе за праведну и социјално одговорну државу имамо државу у којој се једни богате, а већина народа сиромаши. Лично сам разочаран у политику СПС-а као и сви чланови који су напустили ту странку. Чланови СПС-а су разочарани и сигурно је да неће гласати за Александра Вучића. Ми смо донели одлуку да се прикључимо Покрету за ПРЕОКРЕТ и да снажно подржимо Вука Јеремића који се храбро супроставио овом накарадном систему“ – истиче Драгослав Дубајић досадашњи председник месног одбора СПС-а Љутово

 

  • „Напуштамo СНС јер је његово руководство изневерило људе који су искрено желели бољитак за нашу земљу, а не само за одабране. Разочаран сам у лоповлук и тајкуне у СНС-у и оне око њих са којима сарађују. Чињеница да Александар Вучић једно прича, а друго ради вређа интелигенцију сваког нормалног човека и зато више ни ја ни моји пријатељи не можемо  да будем у таквој странци.   Чланови мог месног одбора првенствено су незадовољни односом СНС-а и Александра Вучића према селу и сељацима. Војводина живи од сељака, а слично је у целој Србији. Моја бивша странка и њен председник су субвенције смањили са 12.000 на 4.000 динара. Са друге стране Арапи купују наше оранице. Драго нам је што је ПРЕОКРЕТ подржао Вука Јеремића јер искрено мислим да је он човек за будућност Србије. Ја сам сигуран да Србија може боље, али и да српском селу буде боље.“  –истиче Ненад Молнар у име већине незадовољних чланова МО СНС Љутово,  који су напустили ову странку.
Scroll to Top