Потребан је преокрет да ослободимо Врбас

Покрет за ПРЕОКРЕТ на наредним локалним изборима у Врбасу насупа у оквиру листе „Ослободимо Врбас“.  Врбасу су нужне корените промене јер уколико би наредне четири године остало овакво стање Врбас би био у потпуности уништен.

„Врбасу је нужан преокрет јер је катастрофално стање у привреди, у комуналној делатности, у здравству, школству, у области екологије, безбедности, односно у свим сферама живота. Постојећа неспособна и корумпирана  власт збрињава само страначке кадрове док све већи број наших суграђана одлази из града и околних места. Цене комуналних услуга, посебно оних који имају централно грејање, су превисоке, наша села још нису добила канализацију, а о завршетку радова на пречистачу и стављању у функцију нема ни говора. Битно је да 23.априла сви незадовољни изађу на изборе и то незадовољство овере. У супротном  уцене и претње којим се служи ова власт угрозиће опстанак свих нас. Врбас може боље и потребно га је ослободити од нерадника и неспособних страначких кадрова. Покрет за преокрет ће учинити све да до тога дође. Како се наш председник Јанко Веселиновић борио против неспособних врбашких кадрова у Скупштини Србије ми ћемо то чинити овде, на нашем терену“ – истиче Ђорђе Пиварски председник Општинског одбора Покрета за преокрет у Врбасу.

Коалицију “Ослободимо Врбас“, чине опозиционе заједно странке и покрети које на председничким изборима подржавају Вука Јеремића и Сашу Јанковића. Покрет за ПРЕОКРЕТ на председничким изборима подржава Вука Јеремића.

Scroll to Top