Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ у посети Краљеву

veselinovic-u-kraljevu-3Председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф.др Јанко Веселиновић посетио је Краљево и присуствовао састанку Градског одбора ПРЕОКРЕТ-а. Приликом разговора са члановима Градског одбора Покрета за ПРЕОКРЕТ нагласио је значај наредних председничких избора и важности победе Вука Јеремића за опстанак српског народа и Србије.
– Не бисмо били први народ у историји који би нестао. Политика Александра Вучића српски народ води ка нестанку. Сваке године из Србије оде и преко 40.000 хиљада људи, знатно више људи умире него што се рађа, а перспективе у Србији са оваком влашћу нема. Важно је да учинимо све да што више грађана изађе на изборе, али и да не дозволимо да их Вучић покраде. Сваки глас ћемо штитити, а људи који су у бирачким одборима имају велику одговорност. Немам разумевање за људе који линијом мањег отпора по јавним предузећима пристају да буду на списку капиларних гласова СНС. Мислим да грађани Србије томе морају рећи доста.-истакао је председник ПРЕОКРЕТ-а проф. др Јанко Веселиновић.
Након састанка, заједно са руководством Градског одбора,  посетио је свечано отворену канцеларију Вука Јеремића у Краљеву и задржао се у разговору са активистима у штабу председничког кандидата.

veselinovic-u-kraljevu-5 veselinovic-u-kraljevu-4 veselinovic-u-kraljevu-1

Scroll to Top