Naslovi.net: Pokret za preokret podržao Jeremićevu kandidaturu

Izvor: naslovi.net

Opozicioni Pokret za preokret odlučio je danas da na predstojećim predsedničkim izborima podrži kandidaturu nekadašnjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića.

Kako se navodi u saopštenju, predsednik tog pokreta Janko Veselinović dobio je od Izvršnog odbora ovlašćenje da takvu odluku zastupa i na sednici Velike narodne koalicije za predsedničke izbore, čije se održavanje očekuje uskoro, kada će biti doneta i zajednička odluka o podršci jednom predsedničkom kandidatu.

“Jeremić je najbolji kandidat za predsednika Srbije i ubeđen sam da će da pobedi na narednim izborima. Krajnje je vreme na mestu predsednika imamo čoveka koji, umesto što nas bruka po svetu, Srbiju predstavlja na dostojanstven način. Jeremić ima sve kvalitete koji ga preporučuju za mesto za koje se kandidovao – obrazovanje, integritet, nesumljiv ugled, značajno iskustvo i dragocene kontakte u svetu, ali i energiju i jasnu viziju bolje Srbije”, navodi se u saopštenju.

Pokret za preokret dodao je da je saglasan sa Jeremićem da se poljoprivredno zemljište ne prodaje strancima, da se zaustavi prodaja EPS-a i da se zaustavi dramatično iseljavanje građana Srbije u inostranstvo.

“Hoćemo da nas predstavljaju pristojni, hoćemo da nas predstavljaju najbolji  –  oni koji imaju sposobnosti, kvaliteta, znanja a ne koji umesto svega ovoga poseduju samo želju da se igraju našim životima”, naveo je Veselinović.

http://www.naslovi.net/2017-01-28/beta/pokret-za-preokret-podrzao-jeremicevu-kandidaturu/19553973

Scroll to Top