ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ ПОДРЖАВА ВУКА ЈЕРЕМИЋА ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

Покрет за ПРЕОКРЕТ  подржаће Вука Јеремића на председничким изборима, одлучено је на данашњој седници Извршног одбора Покрета. Председник ПРЕОКРЕТ-а Јанко Веселиновић  овлашћен je да овакву одлуку заступа на седници Велике народне коалиције за председничке изборе, која ће бити одржана ускоро и на којој ће бити донета заједничка одлука о подршци једном председничком кандидату.

„Вук Јеремић је најбољи кандидат за председника Србије и убеђен сам  да ће да победи на наредним изборима.Крајње је време на месту председника имамо човека који, уместо што нас брука по свету, Србију представља на достојанствен начин. Вук Јеремић има све квалитете који га препоручују за место за које се кандидовао – образовање, интегритет, несумљив углед, значајно искуство и драгоцене контакте у свету, али и енергију и јасну визију једне боље Србије. Та визија подразумева истинску борбу против корупције и криминала,национално одговорну политику, војну неутралност и заштиту најугроженијих категорија становништва.

Сагласни смо и у вези с тим да се пољопривредно земљиште не продаје странцима, да се заустави продаја ЕПС-а, да се заустави драматично исељавање наших грађана у иностранство.

 Хоћемо да нас представљају пристојни, хоћемо да нас представљају најбољи; они који имају способности, квалитета, знања а не који уместо свега овога поседују само жељу да се играју нашим животима“истиче Јанко Веселиновић. 

На седници је донета одлука да Покрет за ПРЕОКРЕТ настави са борбом за фер и поштене изборе и да се овлашћује председник ПРЕОКРЕТ-а да са представницима осталих опозиционих странака и покрета усаглашава следеће активности у том погледу.

nph_4937

Scroll to Top