Градоначелник срамоти Краљево

Градски одбор Покрета за преокрет у Краљеву оцењује да најновији скандал који је градска власт приредила правећи медијски догађај, свечаност и инвестицију од постављања обичног семафора на углу улица Олге Милутиновић и Карађорђеве, показује сву неспособност челних људи Краљева. „Овај апсурдни чин коме се смеје цела Србија заправо је трагикомичан јер осим што је смешно да неко покушава да постављање семафора представи као инвестицију и подвиг, Краљевчанима је и тужно што имају градску власт која их срамоти и вређа оваквим акцијама. Подсећамо и да се претходном СНС руководству због неписмености смејао цео простор бивше Југославије“ каже председник Градског одбора Покрета за преокрет Краљево Милош Вучетић.

Покрет за преокрет подсећа да је власт у Краљеву показала потпуну неспособност да привуче инвестиције и реши бројне проблеме у граду. Брука са постављањем семафора требало је да покаже да да власт ипак нешто ради али је нажалост само оголила неспособност краљевачког руководства.

„С обзиром на то је и власт у Новом Саду пре неколико месеци приредила сличну шараду представљајући постављање семафора у том граду као достигнуће и инвестицију, претпостављамо да су се краљевачки напредњаци угледали на подједнако неуспешне страначке колеге из Новог Сада. Очигледно да ово није појединачни испад кадрова СНС већ права мера онога што ова странка може да понуди“ каже председник ГО Покрета за преокрет Краљево Милош Вучетић.

Scroll to Top