ФОРМИРАН ГРАДСКИ ОДБОР ПОКРЕТА ЗА ПРЕОКРЕТ У КРАЉЕВУ – КРАЉЕВУ ЈЕ НУЖАН ПРЕОКРЕТ

Данас је у Краљеву   конституисан Градски  одбор Покрета за ПРЕОКРЕТ. За председника Градског одбора изабран је Милош Вучетић, а за његовог заменика  Микица Вучинић. Изабран је и Градски одбор.

 Присутнима се обратио  председник Покрета за ПРЕОКРЕТ проф. др Јанко Веселиновић:

janko-veselinovic-preokretКраљеву је неопходан преокрет. Можда је КРАЉЕВО  најбољи пример како  изгледа град у коме је на власти СНС-а. Из града одлазе најстручнији људи јер су на кључна места засели неспособни и нестручни страначки кадрови. Оно што је Бог дао Краљеву и околини, а то је плодна земља, вода и сунце уништавају неспособни политичари.  Цела земља смеје се начину на који локални функционер  СНС-а улазе у трагикомичне позиције услед своје незрелости и неспособности. Али они више нису наша тема. Они треба да буду прошлост Краљева, али и целе Србије. Нама је тема будућност, срећни млади људи,  који овде живе и шире своје породице. Нама није тема очајавање, ми хоћемо да се боримо да направимо преокрет у свим областима. Желимо боље, лепше и праведније Краљево. Нама су тема нова радна места, нови путеви, брза и стручна здравствена заштита. Нама су тема бање које раде и примају туристе, а не руине какве су сад. Желимо да сарађујемо са свима онима у опозицији, али и са грађанским покретима и појединцима којима је такво Краљево у срцу.  Градски одбор Краљева чине доказани борци за боље Краљево.     

Новоизабрани председник Градског одбора Покрета за ПРЕОКРЕТ пожелео је успешан рад свим новоизабраним члановима Градског одбора, уз поруку да ће му бити част да на наредним изборима наступи и спроведе идеје и програма Покрета за ПРЕОКРЕТ.

Убеђен сам да ПРЕОКРЕТ жели истински прокрет у Србији и Крађеву. Желим да нам деца имају будућност, а не да их гледамо преко скајпа јер ће морати да оду у бели свет да траже запослење. Краљево је у канџама бахате-уцењивачке власти и појединаца из лажне и безидејне опозиције. У опозицији желимо да сарађујемо само са онима који су бескомромисно против оваквог стања у граду и против овакве власти. Потребан је озбиљан преокрет. Ми смо зато ту.

Scroll to Top