Порука председника ПРЕОКРЕТА поводом избора

Драге грађанке и грађани Србије,

Пред нама је један веома важан датум. Наредна недеља 24.04.2016. године је дан када одлучујемо о својој будућности, будућности своје деце и будућности целе земље. Покрет за преокрет први пут излази на парламентарне изборе са уверењем да Србија заслужује бољу власт; да Србија није власништво једног човека него НАША земља, наша КУЋА!

Ми, заједно, у недељу одлучујемо да ли ћемо и даље живети у лажима Александра Вучића и бити заробљени у безакоњу, владавини најгорих, понижењима, сиромаштву, суноврату основних моралних вредности и медијском мраку, или ћемо направити – ПРЕОКРЕТ!

Србија има могућност да у недељу изабере владавину права, пристојност, солидарност, правду… Од нас зависи да ли ћемо бирати паметно и обезбедити запошљавање, веће плате, веће пензије, доступност здравствене заштите, неселективну борбу против криминала, бригу о сваком човеку, заштиту животне средине. Од нас зависи да ли ћемо се заштитити од банкарских и других монопола.

У друштву постоје законитости, а једна од њих каже – У ВОЗУ КОЈИ ИДЕ У ПОГРЕШНОМ ПРАВЦУ СВЕ СТАНИЦЕ СУ ПОГРЕШНЕ. Са овом „локомотивом“ идемо у провалију. Ви то добро знате. А ја могу да вам нешто поручим – ако сада не направимо преокрет, после ће бити касно. И као отац и као професор и као човек који је одлучио да се заједно са вама бори, позивам вас да дате све од себе  да  у недељу поставимо темеље нове Србије; Србије у којој се цене пристојност, поштење и стручност!

Свима је јасно да живимо у земљи коју је запосео лажљиви, осиони владар, али не смемо више да се пред бахатошћу и безобразлуком повлачимо. Направимо одлучан ПРЕОКРЕТ и покажимо храброст, озбиљност и одговорност. Покажимо да пристојни људи нису  кукавице које узмичу пред сваком барабом жељном апсолутне власти. Позовимо наше рођаке, пријатеље и комшије да у недељу изађу на гласање. Позовимо их да дају глас ПРЕОКРЕТ-у и листи „Борко Стефановић СРБИЈА ЗА СВЕ НАС“. Подржимо свом снагом локалне листе на којима учествује Покрет за преокрет јер желимо да мењамо на боље наше градове и општине.

Нису сви политичари исти и није свеједно да ли гласате и за кога гласате! На нашој листи нема ни бивших Вучићевих министара, нити оних који би желели да то постану. Глас за нашу листу је глас за Србију правде, земљу ЗА СВЕ НАС а не само за појединце.

Борићемо се да заштитимо сваки глас наших грађана. Борићемо се против крађе на изборима. Уколико буде покушаја да се покраду избори, позваћемо вас да то заједно спречимо.

Ми верујемо да је крајње време да овај штеточински режим буде поражен на изборима, и да је народу најзад јасно да се од Вучићевих лажи не живи. Могуће је да аутократа који је присвојио Србију  буде поражен али се то неће десити само од себе. Идемо! Пут ка бољој Србији почиње у недељу, последњи воз  за бољу будућност креће са „перона“ број 15.

НА ИЗБОРЕ!
ЗАОКРУЖИ 15!

Председник Покрета за Преокрет

Проф. др Јанко Веселиновић

Scroll to Top