Веселиновић: „Доле Вучић – Србији треба преокрет”

24. априла гласајте за Србију за све нас 16.

Пред неколико стотина окупљених грађана Ниша у амфиетеатру на нишавском Кеју, одржан је скуп ” НИШ ЗА СВЕ НАС”  на коме је говорио лидер Покрета за Преокрет проф. др Јанко Веселиновић

ABC_2348_resizeСа „Доле Вучић“ започео је своје обраћање председник Покрета за прекрет, проф. Др Јанко Веселиновић,  уз громогласно одобравање Нишлија. Веселиновић је истакао разлоге због којих  Вучић мора да да оде и због којих је у Србији нужан преокрет„ У Србији нема правде. Србија је држава неправде. До правде, боље речено неправде, могу да дођу само Вучићеви тајкуни и чланови СНС-а. Хоћемо правну државу. Српски градови и села су небезбедни. Никада више криминала… У Србији могу да се лече само они који имају новца, а остали: деца, старији и пензионери не могу до здравствених услуга јер немају новца. Срамота је да се за нашу болесну децу новац скупља смс порукама. Вучић мора да оде јер се универзитетске дипломе продају на улицама и пијаци, али и зато што се радници као нигде изнајмљују на лизинг. Радници су код нас као крпа, послодавац их узме, исцеди и баци у ћошак.  Вућић мора да оде јер зе задужио Србију за 10 милијрди еура и неће моћи да је раздуже ни наша деца, ни деца наше деце. Немам ја довољно прстију на руци којима би показао колико је разлога због којих Вучић треба да оде. Дигните ваше руке и покажите му колико је разлога због којих треба да оде“- истакао је Веселиновић а присутни су подигли своје руке и показали да Ниш има енергије да покаже овој власти да треба да постане прошлост.

Веселиновић је истакао да Вучићеву власт не могу да замене ни његови бивши министри, ни они који би да постану његови министри и великодушно му се нуде. У нашој коалицији су људи који могу грађанима да погледају у лице. Понављајући и на крају говора „Доле Вучић“ позвао је Нишлије да буду храбри и да издрже, а да 24.04. масовно изађу на изборе и гласају за коалицију „Борко Стефановић – Србија за све нас“.

ABC_2573_resize ABC_2534_resize ABC_2417_resizeABC_2520_resize12992209_10208652084160379_1881752038_n

 

Scroll to Top