ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ ИЗЛАЗИ НА ИЗБОРЕ У СУБОТИЦИ

Листа Покрета за преокрет потврђена је од стране Градске изборне комисије у Суботици под редним бројем 11.  Листа кандидата Покрета за преокрет Суботица излази са слоганом  „Суботица треба да зна“ – Дарко Антељ. 

Листу кандидата најбрже растуће политичке организације у Суботице предводи Дарко Антељ, а на листи су доказани борци за бољу и праведнију Суботици, којој је преокрет нужан.

Након проглашења листе председник Покрета за преокрет, проф. др Јанко Веселиновић обратио се у Суботици члановима Преокрета али и свим Суботичанкама и Суботичанима:

„Суботица је пример града у коме је преокрет нужан и хитан. У супротном ово ће бити град без људи, а, на жaлост, околна места већ доживљавају ту судбину. Суботицу више не могу  да воде људи који су доказано неспособни јер је овај леп град постао пример неспособне власти. Само стручни и способни људи могу да покрену привреду и туризам, а без тога нема ни останка и повратка младих. Нека Суботица буде пример да промене могу да крену са севера земље.“ – истакао је Веселиновић

Носиоц листе Дарко Антељ је истакао да је Покрет за преокрет који је по Јанку Веселиновићу познат као покрет који се бори за правду такав препознат и у Суботици. „Први смо се побунили против превисоких рачуна за грејање. Први смо тражили да и приградска места треба да имају бољи приступ здравственим услугама. Са грађанима Суботице боримо се раме уз раме за бољу и праведнију Суботицу. Ја и мој колега Золтан Терек и у Скупштини Суботице смо међу најактивнијим одборницима и боримо се за грађане, а не за богате локалне моћнике. Наглашавам да смо ми грађанска листа и да су на њој  припадници различитих националности и по томе смо јединствени. Све остале листе су на овај или онај начин обојене. И у том смислу желимо да у Суботици направимо преокрет. На крају најбољи играчи су на месту број 11“ – поручио је Антељ.

Scroll to Top