Предате изборне листе за локалне изборе у Нишу

Покрет за Преокрет је заједно са Левицом Србије која предводи групу Грађана предала изборне листе за Скупштину Града Ниша „Ниш за све нас“, Општину Пантелеј „Пантелеј за све нас“, Oпштину Црвени крст, чији је носилац Срђан Стојановић, економиста. Општину Палилула, носилац листе је нестраначка личност, Момчило Моша Петковић и највећој градској општини Медијана, чији је носилац Оливера Сашек Радуловић.

Први на градској листи је актуелни директор Студентског културног центра Миша Јовић, док у Пантелеју трку води бивши председник те општине Славиша Динић.

Немања Стојиљковић председник Градског Одбора Покрета за преокрет каже да је изборна листа на којој су и они, листа за коју ће грађани Ниша моћи да кажу „имам за кога да гласам“. Заједнички циљ Покрета за преокрет и “Левице Србије” је да Ниш постане град социјалне правде и квалитетног живота за све грађане и грађанке.

Групу грађана поред нас чине: Ново удружење пензионера Србије, Социјалдемократска унија, Економски Покрет и Комунистички Покрет.

iznis (2)

iznis (5)

iznis (3)

iznis (4)

iznis (1)

 

Scroll to Top