УГИНУЛЕ  РИБЕ ПЛУТАЈУ ПО ПАЛИЋКОМ ЈЕЗЕРУ – НУЖНА ХИТНА РЕАКЦИЈА

ГО Покрет за преокрет Суботица тражи хитну реакцију градске власти у Суботици власти које су дужне да пруже информације грађанима о томе зашто на Палићком језеру плутају угинуле рибе? Јуче смо сликали угинуле рибе које плутају по  Палићном језеру.

Палићко језеро је природно  благо Војводине, али је због нереаговања градских  власти већ годинама у катастрофалном стању. Помор рибе на Палићком језеру, указује на могућност да језеро није безбедно за купање . ГО Покрет за преокрет Суботица тражи да се уради истраживање и детаљна анализа воде и угинуле рибе, да се јавност информише о свему и да се овај проблем најхитније реши. 

Палићко језеро је раније било центар окупљања у летњим данима, место за шетњу и дружење, на којем су Суботичани уживали, а услед небриге власти

постаје је место за избегавање. Чињеница да по овом језеру плутају угинуле рибе, као и то да иако се овај проблем већ годинама понавља говори да је сyстем заказао. ГО Покрет за преокрет Суботица тражи хитну реакцију одговорних у што краћем року.

Scroll to Top