Покрет за ПРЕОКРЕТ: “Честе посете Александра Вучића Новом Саду неће помоћи СНС-у да сачува власт у том граду“

Покрет за ПРЕОКРЕТ оцењује као трагикомичне покушаје Александра Вучића да прикрије и заштити неспособност и катастрофалне учинке градоначелника два највећа града у Србији – Београда и Новог Сада. Док од избора у Београду панично бежи, покушавајући тако да сачува фотељу Синиши Малом, Вучић другу неспособну коалициону власт – ону у Новом Саду обилази већ трећи пут за два месеца, покушавајући да створи илузију да власт у том граду нешто ради.

„Упркос учесталим доласцима Вучића у Нови Сад, Новосађанима је јасно да СНС власт из Новог Сада ОДЛАЗИ и то врло брзо, на предстојећим изборима. Актуелна власт за Нови Сад није урадила ништа осим што је брукала град „пројектима“ због којих су се Новосађанима сви смејали – освештавањем воде из градског водовода и слично. Грађани Новог Сада нису наивни и посете Александра Вучића неће променити њихово чврсто уверење да је време да СНС престане да срамоти и упропаштава њихов град“ каже председник Покрета за ПРЕОКРЕТ професор доктор Јанко Веселиновић.

Покрет за ПРЕОКРЕТ скреће пажњу јавности да је приврженост коју Александар Вучић показује спрам Војводине и Новог Сада увек везана искључиво за период пред изборе. Тако се Вучић баш сада уочи избора сетио да поштује, подржава и воли Новосађане, Нови Сад, па и EXIT коме је обећао новчану помоћ.

Scroll to Top