Vučić izvlači stare radikalske adute

Покрет за преокрет оценио је да премијер Србије Александар Вучић жели да скрене пажњу са лошег економског положаја градјана и упитао га како то да му није било познато да ће изрицање пресуде Војиславу Шешељу бити најкасније до краја марта, када је то знала целокупна јавност.

“Уместо о економским темама СНС и Александар Вућић опет извлаче старе радикалске адуте – страног непријатеља ‘који угрожава стабилност Србије'”, оценио је у саопштењу Покрет за преокрет.

Покрет за преокрет пита премијера и да ли је он случајно расписао изборе баш у периоду када је знао да ће бити изречена пресуда Војиславу Шешељу, па је тако покушао да скрене пажњу грађана Србије са глади, беде и незапослености.

Како је оцењено у саопштењу Покрета, претходне владе биле су у горој ситуацији када су морале да испуњавају захтеве Хашког трибунала.

“Иако је суђење Војиславу Шешељу било мимо свих оквира суђења у разумном року, у Хагу је боравио Шешељ, а не Александар Вучић, док му је он за то време рушио странку. Мада су то њихове личне ствари, нека не праве опет од Србије свога таоца”, наведено је у саоштењу тог опозиционог покрета.

http://rs.n1info.com/a134684/Vesti/Pokret-za-preokret-o-Vucicu-i-Seselju.html

Scroll to Top