ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ: Могућа куповина и крађа избора преко врећа са гласовима са КиМ

Једна опасност јесте да гласови стигну у врећама са КиМ, као што су на протеклим изборима организованим на КИМ стизали из Србије, у организацији Александра Вучића и Александра Вулина, рекао је лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић

Лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић изјавио је данас да је на предстојећим изборима могућа крађа и тврди да се власт припрема да на тај начин надокнади онај део подршке који је, према Веселиновићу, изгубила.

“Једна опасност јесте да гласови стигну у врећама са КиМ, као што су на протеклим изборима организованим на КИМ стизали из Србије, у организацији Александра Вучића и Александра Вулина”, рекао је Веселиновић новинарима у скупштини.

Због тога, каже, није случајно што су становници целих општина на КиМ постали чланови СНС.

Друга могућност, која се по њему припрема, јесте куповина гласова “на разним местима – на пијацама, код кућа, за новац и разне друге ствари, попут кућне хемије и сухомеснатих производа…”.

Циљ опозиције у наредном периоду је да обезбеди што већу излазност грађана, и да “сваки дат глас на изборима буде заштићен”, рекао је Веселчиновић.

 

http://www.kurir.rs/vesti/politika/pokret-za-preokret-moguca-kupovina-i-krada-izbora-preko-vreca-sa-glasovima-sa-kim-clanak-2120457

 

Scroll to Top