НЕЋЕ НА ЗАСЕДАЊЕ Веселиновић: Представа у Скупштини због Гашића

Лидер Покрета за преокрет Јанко Веселиновић сматра да ће разрешење министра одбране Братислава Гашића на седници скупштине бити представа за јавност због предстојећих избора рекавши да тај покрет у томе неће учествовати.

Желим да саопштим да Покрет за преокрет неће учествовати у тој расправи на седници која буде заказана. Сматрам да је то класична позоришна представа Александра Вучића и да је она направљена само због тога што су избори пред нама”, рекао је Веселиновић новинарима у парламенту.

Као основни разлог за такву одлуку, Веселиновић је навео и тврдњу да ће на тој седници Гашић бити приказан као херој.
Веселиновић је подсетио да од момента када је Гашић увредио новинарку Б92 прошло више од два месеца и да је још тада премијер рекао да тражи право решење за министра.
“Чули сте за решење, нема потребе да било шта говорим о томе, господин (Душан) Вујовић – сјајно решење за министра одбране и за то је требало два месеца”, прокоментарисао је Веселиновић.

Такође, рекао је и да Покрет за преокрет не жели да учествује у расправи јер се на седници неће расправљати о разрешењу Братислава Гашића због хеликоптерске несреће и смрт невиних људи за коју је, по свему судећи, како је рекао, одговоран министар Гашић.
“Основна порука јесте да овај предлог Александра Вучића и СНС не заслужује ништа осим игнорисања”, закључио је лидер Покрета за преокрет.

 

Alo.rs

Scroll to Top