Прича о Преокрету

Боја и симболи ПРЕОКРЕТ-а

 vinjeta-2

 

Кључна реч у називу покрета – ПРЕОКРЕТ описује циљеве за које ће се покрет залагати – преокрет у односу на  неуспешну политику актуелне власти у свим друштвеним областима. Док власт од грађана тражи  да се стрпе и сачекају на бољи живот једну, две, X година, истина је да Србија у многим областима иде уназад и да смо од бољег живота све удаљенији.  Грађани Србије на бољи живот не могу да чекају и не желе да буду предмет експеримената неспособне Владе и министара. Потребан је ПРЕОКРЕТ и ефикасно решавање нагомиланих проблема.

Симбол Покрета за ПРЕОКРЕТ је  наранџаста боја која представља виталност, енергију и активизам. Три круга симболизују грађане (појединце и организације) који се удружују око заједничког циља и  повезују у ланац. Стрелице у круговима представљају замајац односно ПРЕОКРЕТ, тенденцију раста и напретка.

 vinjeta-1

 

Погледајте гостовање председника Покрета за преокрет проф.др Јанка Веселиновића код Марка Степановића у емисији "Разоткривање" на ТВ "Наша"
(20.09.2018.)
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић