Прича о Преокрету

Боја и симболи ПРЕОКРЕТ-а

 vinjeta-2

 

Кључна реч у називу покрета – ПРЕОКРЕТ описује циљеве за које ће се покрет залагати – преокрет у односу на  неуспешну политику актуелне власти у свим друштвеним областима. Док власт од грађана тражи  да се стрпе и сачекају на бољи живот једну, две, X година, истина је да Србија у многим областима иде уназад и да смо од бољег живота све удаљенији.  Грађани Србије на бољи живот не могу да чекају и не желе да буду предмет експеримената неспособне Владе и министара. Потребан је ПРЕОКРЕТ и ефикасно решавање нагомиланих проблема.

Симбол Покрета за ПРЕОКРЕТ је  наранџаста боја која представља виталност, енергију и активизам. Три круга симболизују грађане (појединце и организације) који се удружују око заједничког циља и  повезују у ланац. Стрелице у круговима представљају замајац односно ПРЕОКРЕТ, тенденцију раста и напретка.

 vinjeta-1

 


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић