Наше руководство

j-veselinovic-biofoto

проф. др  Јанко Веселиновић

Председник

Посланик у Народној скупштини Републике Србије, професор на Универзитету у Новом Саду, област привредно право; Професионална каријера: универзитетски професор; помоћник секретара за науку у Секретаријату за науку и технолошки развој Аутономне покрајине Војводине; директор ЈКП „Новосадска топлана“, директор „YUCO-HEMIJA“, руководилац и учесник више хуманитарних активности и програма помирења у региону; Образовање: доктор правних наука, докторат на тему нормативног регулисања управљачког менаџмента у домаћем и упоредном праву, проф. привредног права и пословног права у туризму; Аутор уџбеника: „Привредно право“, „Уговори и средства плаћања у туризму“, „Пословно право за економисте“. Објавио и две књиге из области етнолошког наслеђа.

Погледајте гостовање председника Покрета за преокрет проф.др Јанка Веселиновића код Марка Степановића у емисији "Разоткривање" на ТВ "Наша"
(20.09.2018.)
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић