Најважније поруке

ПРЕОКРЕТ – уместо празних обећања, грађанима Србије омогућити да достојанствено живе од свог рада, а они који су заслужили пензију од свог минулог рада!


 

ПРЕОКРЕТ у области здравства – уместо запуштених здравствених установа, неисправних апарата и страха од болести, омогућити ефикасно лечење онима којима је помоћ потребна; вратити достојанство лекарима и пацијемтима!    


 

ПРЕОКРЕТ у просвети и науци – јер су данас у Србији  просветни радници понижени, а деца збуњена; јер образовање и наука треба да буду основа развоја друштва!


 

ПРЕОКРЕТ у судству – јер данас у Србији важи само први део крилатице да је правда „спора али достижна“; јер закони морају бити једнаки за све а правосуђе независно и ефикасно!


 

ПРЕОКРЕТ – уместо партијске државе и партијских кадрова, државу и јавни сектор треба да воде стручни и способни!


 

ПРЕОКРЕТ – уместо медијског мрака и страха новинара за егзистенцију и запостављања културе, омогућити медијску слободу и достојанство радника у култури!


 

ПРЕОКРЕТ – јер млади не треба да се због неспособних политичара спремају да оду из земље – већ да у уређеном друштву стечено знање уложе у бољу будућност Србије!


 


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић