Рибница и Берановац месецима у саобраћајном хаосу

Два приградска насеља Рибница и Берановац су данима у саобраћајном хаосу.  Градски одбор Покрета за преокрет Краљево упозорава да грађани ова два приградска насеља месецима трпе терор, најчешће безимених  грађевинских компанија, које изводе радове на гасификацији ових насеља. Месецима се радови копања канала у улицама изводе без елементарног реда и обавештавања ко радове изводи, ко је инвеститор и колико ће радови да трају. Није обезбеђен  ни минимума за  безбедан  саобраћај, као што су ограде или сигнализација. Грађани нису билу обавештени ни о почетку извођења радова. Чести су и прекиди у снабдевању водом, због стихијског прекопања улица, очито без надзорног органа, који би могао да предупреди штете. Очито се не користи мапа водоводних инсталација већ се копа “на слепо”.

Општем хаосу у ова два насеља допринисе и радници МТС-а који у овим и неким другим деловима града  нуде своје пакете услуга, па није јасно да ли и ова компанија изводи  земљане радове или ће своје инсталације “придружити” гасним или неким другим инсталацијама.

ГО Покрет за преокрет Краљево тражи од инспекцијских органа да хитно изађу на терен како би спречили безакоње у овим деловима града.

Scroll to Top