Градски одбор Покрет за преокрет Краљево оштро осуђује одлуке режима СНС-СПС у Краљеву  о прерасподели средстава за медије у 2020. години. Грађани су ,у великом медијском мраку,   остали ускраћени за многе информације током владавине градоначелника Предрага Терзића, а ова одлука је потврда жеље за још већим медијским мраком.

Последња одлука о расподели 13 милиона динара режимском медију ТВ „Краљево“ у 2020. години, двоструко више од свих осталих медија, говори  да режим искључиво награђује послушнички медиј, који шири илузију о успешности градског режима. Циљ је „виртуелна стварност“. Чињенице говоре супротно режимским тумачењима стварности.

Грађани Краљева живе тешко, а услед ускраћивањем владавине права,живе у неслободи, страху за сопствену егзистенцију, где супротно политичко мишљење нема где да се чује. И оно погона што је отворено, уз помпезно најављивање нових  радних места,  свакодневница је демантовала јер  су конкурси отворени, из разлога минималних плата и неиздрживим условима рада у њима. Данашње виртуелне инвестиције раднике препознају као јефтину радну снагу,и то је једини „резултат“ СНС и СПС режима у Краљеву.

Градоначелник Предраг Терзић остаће познат по гафовима и отварању семафора, на којима је на крају и “ докторирао“.

Позивамо грађане Краљева да се активно придруже бојкоту лажних избора, како би вратили достојанство и веру у пристојно и демократско друштво, без страха за фер и поштене изборне услове,и слободу медија.