„Није на Савезу за Србију и странкама и покретима који су донели одлуку о бојкоту да брину Вучићеву бригу, шта ће бити дан након лажних избора. Нека он брине бригу шта ће од дана када његова власт у општинама, градовима, покрајини и на државном нивоу постане нелегална. Пошто по Уставу странка не може директно да врши власт, а њихови посланици, одборници, градоначелници и министри биће само оружје за рушење уставног поретка и за то ће једног дана морати да одговарају“ – истакао је данас Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет и један од лидера Савеза за Србију настављајући кампању бојкота у Сремским Карловцима.

Додао је да дан након неуставних избора режим губи и последњу карту којом игра, а то је прича да их је народ изабрао на неким слободним изборима.

„Нека од тога дана траже легитимитет код оних који подржавају „европодобне“ диктаторе. За нас ће они бити нелегална и нелегитимна власт чије одлуке и акте не признајемо. Улична демократија је такође демократија и најгора улична демократија боља је од најбоље диктатуре“ – истакао је Веселиновић.