БОЈКОТ ЈЕДИНИ ОДГОВОР НА ВИРТУЕЛНУ СТВАРНОСТ У КРАЉЕВУ

Градски одбор Покрет за преокрет Краљево поставља питање градском руководству и председнику Републике Србије да ли су град Краљево одабрали за експеримент виртуелне стварности у замену за  релану слику економског, културног и сваког другог посрнућа града чија се територија простире на три  реке.

Масовним медијским спиновањем о виртуелним инвестицијама (Леони, Аеродром Лађевци, Таип група) само су врх леденог брега. Опште је позната чињеница да држава даје огромне субвенције за фабрике у којима је цена рада на нивоу робовласницког друштва, где је радник потцењени и где се од „плате“ не могу да покрију елементарне животне потребе радника.

У текстилној фабрици раднице цело радно време стоје на ногама, а да не говоримо о начину како је председник Србије говорио о тим радницама турским „инвеститорима“.  У тим фабрикама, које су запослиле само мали део најављеног броја  радника, не  раде страначки „војници“ СНС-а већ су они смештени  у јавна предузећа, где је цена рада на много већа, као и услови рада него у   у  фабрикаман за које су издвојена огромна државна средства за субвенције.

Већ сада се врше уцене грађана за излазак на наредне лажне изборе.  Све ово о показује да се грађанима Краљева годинама  продаје магла.

Покрет за преокрет  позива грађане Краљева да се ослободе страха и активно укљуце у бојкот режимских избора,  како би смо се изборили за слободне и фер изборне услове и за живот достојан човека.

Scroll to Top