DANAS: Izložba SZS ispred RTV Vojvodine o „sakrivenoj stvarnosti“ Srbije

img_20181205_164506-678x382

Izvor: Danas

Savez za Srbiju organizovao je ispred upravne zgrade Radio-televizije Vojvodine izložbu “Šest godina propadanja”, povodom šest godina od formiranja koalicije i vlade Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije.

“Izložba je posvećena odgovornosti RTV-a za medijski mrak i prikrivanje stvarnog stanja u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji, kao i zatvorenosti pokrajinskog javnog servisa u glavnim informativnim emisijama za opoziciju i sve one koji drugačije misle u odnosu na aktuelnu vlast”, naveo je Janko Veselinović.

Izložba prikazuje negativne rezultate šestogodišnje “apsolutne vlasti jednog čoveka”, a na više od 150 fotografija i dokaza vidi se deo sakrivene stvarnosti u Srbiji, usled medijskog mraka”.

Eksponati na izložbi podeljeni su u šest segmenata: ekonomsko propadanje, kadrovi i afere, izborne manipulacije, kriminal i mediji, a štampana je i posebna publikacija kao katalog izložbe.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић

szs