ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ ПИТА ГРАДОНАЧЕЛНИКА И СКУПШТИНУ СУБОТИЦЕ – ЗАШТО КРИЈЕТЕ НОВЕ ЦЕНЕ КОМУНАЛНИХ УСЛУГА

Градски одбор Покрета за преокрет Суботица пита градоначелника и градску скупштину да ли су повећали цене комуналних услуга Суботице транс, Водовода и канализације и Суботичке топлане и зашто то кријете од Суботичана.

На молбу грађана да им појаснимо да ли је дошло до повећања цена комуналних услуга, ни 5 дана након одржавања 19 седнице Скупштине града Суботице, која је одржана 27.11.2018. године такву информацију нисмо добили ни ми ни грађани. Наиме на званичном сајту града Суботице такве информације нема. Отворили смо на сајту и материјале за ту седницу, али су нове цене вероватно сакривене у Решења о давању сагласности на измене пословања појединих јавних предузећа. Господо одговорите нам и објавите грађанима Суботице да ли сте повећали цену кубика воде за 12%, па ће уместо 99 динара цена кубика  бити 112 динара? Желимо и ми и грађани да знамо колико је поскупeо градски превоз и да ли је поскупело грејање. Градски независни портале ви не плаћате И ми желимо да информацију добијемо од вас – на вашем сајту и то јасно, а не камуфлирано.

Основни постулат рада градске управе је јавност. Да ли ћете грађанима и наредне рачуне за комуналне услуге, које ће добити иза Нове године, камуфлирати у слику Богдана Лабана и Александра Вучића?  Или мислите да Суботичани не знају колико им је остало у џепу када плате све ваше намете, а они стижу подједнако из градске куће и из Београда. Да ли можда знате да ли ће поскупети И ТВ претплата, ако нас не желите обавестити о ценама комуналних услуга у нашем граду.

Scroll to Top