Изложба „Шест година пропадања“

izlozba-36-768x1024

Поводом шест годинa од формирања коалиције и Владе  СНС и СПС, Покрет за ПРЕОКРЕТ ће, уз подршку Савеза за Србију,  организовати изложбу „Шест година пропадања“ у петак, 16.11.2018. године у 19:00 часова испред зграде Радио телевизије Србије,   Таковска 10.

Изложба је посвећена одговорности РТС-а за медијски мрак и прикривање стварног стања у Србији, као и затворености јавног сервиса за опозицију и све оне који другачије мисле, у односу на актуелну власт.

Изложба приказује  „резултате“ шестогодишње апсолутне власти једног човека,  а на преко 150 фотографија и доказа види се  део сакривене стварности у Србији, услед медијског мрака.

Експонати на изложби (фотографије, писани трагови , међународни извори, статистички подаци…) су подељени у шест сегмената:   економско пропадање,   кадрови и афере, изборне манипулације,  криминал и медији. Штампана је и посебна публикација као каталог изложбе.

Симболички у 19,30 медијима ће се обратити Јанко Веселиновић, председник Покрета за преокрет и члан председништва Савеза за Србију.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић

szs