ПОКРЕТ ЗА ПРЕОКРЕТ СЕ ОШТРО ПРОТИВИ НОВОМ ПОВЕЋАЊУ ЦЕНА КОМУНАЛНИХ УСЛУГА У СУБОТИЦИ

subotica

Градски одбор Покрета за преокрет Суботица се оштро противи најављеном повећању цена комуналних услуга, које би требало на снагу да ступи од 1.децембра, а које је већ одобрило Градско веће. Очекујемо да режимска гласачка машинерија у Скупштини града Суботице наредних дана потврди ову катастрофалну одлуку Градског већа. Ово ће бити нови удар на џеп Суботичана и драматично ће утицати на стандард наших суграђана, поготово пензионера и људи са ниским примањима.

Градско руководство које расипнички троши средства грађана, не питајући их за приоритете, одлучило је да повећа цену кубика воде за 12%, па ће уместо 99 динара цена кубика  бити 112 динара.  Ако се у обзир узме да ће пред новогодишње празнике Суботичани за “поклон” добити и више цене грејања и градског превоза могло би се рећи да ће свака суботичка породица као харач СНС, СВМ, СПС коалицији дати пола свог тешко зарађеног минималца, какав је најчешће приход просечног становника нашег града. Ако узмемо у обзир и њихове партијске колеге у Београду, које су утврдиле највише цене горива у Европи, онда је јасно да наши суграђани могу, под овим режимом, очекивати само још црње дане.

Покрет за преокрет понавља захтев да градоначелник Богдан Лабан хитно поднесе оставку како би наши суграђани, уместо градоначелника ког се срамоте, имали градоначелника који брине о њима и њиховом стандарду, а не о својој фотељи.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић