ГАШЕЊЕ ШКОЛЕ “МИЛОШ ЦРЊАНСКИ” ЈОШ ЈЕДАН АТАК НА СУБОТИЦУ

os-milos-crnjanski

ГО Покрета за преокрет се оштро противи гашењу Основне школе “Милош Црњански” у Суботици, коју је донела Влада Републике Србије, седам дана пре почетка школске године. Посебно је за бригу што је закључак о гашењу школе донело и Градско веће Суботице и на тај начин пристало на овакав неодговоран чин.

Покрет за преокрет подсећа да је Основна школа “Милош Црњански” последњих година бележила раст броја ученика и њено гашење не може се ничим бранити. Ако су се Градско веће, Покрајинска Влада и Влада Републике Србије одлучили да гашењем једне основне школа уштеде новац претходно су морали да размотре све трошкове које од Суботице па до Југа Србије праве кадрови СНС-а, СПС-а, а у Суботици и СВМ-а па би видели да би се могло уштедети мимо деце и њихових родитеља.

ГО Покрет за преокрет оцењује да је ово још један доказ да Суботицом, Војводином и Србијом владају неодговорни људи, који су довели до исељавања осиромашеног народа и које ће се оваквим поступцима само убрзати.

ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић
ТВ Наша - Уз јутарњу кафу
(25.04.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић