Покрет за преокрет у заједничкој одборничкој групи

preokret-u-skupstini

Покрет за преокрет ће у Скупштини Београда бити у заједничкој одборничкој групи Савеза, са одборницима кандидата за градоначелника Драгана Ђиласа, Народне странке, Левице Србије и Удруженог синдиката Слога. Покрет за преокрет ће наставити успешну сарадњу  са Покретом слободних грађана, који ће имати своју посебну одборничку групу.

„Данашњи Дан победе и Дан Европе Покрет за преокрет види као почетак ослобађања Београда, али и Србије oд свега онога што нас годинама притиска: нерегуларних избора, медијског мрака, корупције, правне несигурности, насиља, економског пропадања, небриге о грађанима и свега другог. Заједничка одборничка група у Скупштини града нас приближава циљу стварања удружене опозиције у Србији, у којој треба да се нађу све опозиционе странке и покрети, којима је стало до мењања друштва“– истакао је проф. др Јанко Веселиновић поводом формирања заједничке одборничке групе у Скупштини Београда.


Гостовање Јанка Веселиновића на ТВ "Наша"
Савез за Србију има програм. Кључни су лустрација, успостављање правне државе, враћање достојанства здравству и школству. Вратићемо отете пензије и субвенције пољопривредницима. Нико од нас неће засести у фотељу.

(13.11.2018.)
Јанко Веселиновић - Трибина Савеза за Србију у Гучи, октобар 2018
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(22.10.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић