Покрет за преокрет у заједничкој одборничкој групи

preokret-u-skupstini

Покрет за преокрет ће у Скупштини Београда бити у заједничкој одборничкој групи Савеза, са одборницима кандидата за градоначелника Драгана Ђиласа, Народне странке, Левице Србије и Удруженог синдиката Слога. Покрет за преокрет ће наставити успешну сарадњу  са Покретом слободних грађана, који ће имати своју посебну одборничку групу.

„Данашњи Дан победе и Дан Европе Покрет за преокрет види као почетак ослобађања Београда, али и Србије oд свега онога што нас годинама притиска: нерегуларних избора, медијског мрака, корупције, правне несигурности, насиља, економског пропадања, небриге о грађанима и свега другог. Заједничка одборничка група у Скупштини града нас приближава циљу стварања удружене опозиције у Србији, у којој треба да се нађу све опозиционе странке и покрети, којима је стало до мењања друштва“– истакао је проф. др Јанко Веселиновић поводом формирања заједничке одборничке групе у Скупштини Београда.

ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(17.09.2018.) Гостовање проф.др Јанка Веселиновића, председника Покрета за преокрет и члана председништва Савеза за Србију на ТВ "Наша" - о Савезу, о плановимa, медијима, изборима, одговорности садашњег режима.
ТВ НАША - УЗ ЈУТАРЊУ КАФУ
(08.05.2017.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић
ТВ Наша - Уз јутарњу кафу
(25.04.2018.) гост : проф.др. Јанко Веселиновић